Партія "Батьківщина", колись сильна і потужна, мала найбільш розгалужену систему партійних представництв по Україні і, зокрема, на Закарпатті, тепер сильно втратила в рейтингах. Це стало однією з основних причин передачі партійних організацій місцевим князькам і грошовим мішкам по всій Україні. Про це пише Begemot.

Не стала винятком у цьому і Закарпатська область, яка виразно виділяється передачею обласної та районних організацій екс-нардепу від "Партії регіонів", учаснику скандальної стрілянини в Мукачеві 2014 року — Михайлу Ланьо, на прізвисько "Блюк".

Представники добровольчого батальйону днями зустріли Юлію Тимошенко і поставили пряме запитання про передачу влади в Закарпатті наркотичному картелю.

Geplaatst door Олена Живко op Zondag 18 oktober 2020

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Виноградівському районі партійну організацію передали під керівництво Юрія Довбака. Він відомий як основний Розповсюджувач важких наркотиків - метамфетаміну і кокаїну.

Юрій Довбак, фото begemot.media
Юрій Довбак, фото begemot.media
Юрій Довбак, фото begemot.media

Також одним з представників БЮТ до обласної ради став скандальний екс-голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк. У серпні 2018 року правоохоронці задокументували злочинну діяльність голови Виноградівської РДА Михайла Русанюка, встановивши, що посадовець організував «схему» хабарництва. Він вимагав і отримував від представників бізнесу неправомірну вигоду за укладення договорів на виконання робіт, послуг за бюджетні кошти без відповідного погодження.

В даному випадку голова РДА вимагав 25 000 гривень хабара за укладення договору на поставку планшетів для інклюзивної освіти (для хворих дітей) та перерахунок бюджетних коштів відповідно до виконаних умов договору. Кошти отримував у кілька етапів і затримали його під час передачі «траншу».

Також у цьому скандалі замішана тодішня заступник Михайла Русанюк Наталія Костелеба-Веремчук, яка згідно свідоцтва, отримувала частку з цих відкатів. Екс-голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, незважаючи на всі докази, відчайдушно захищав свого підлеглого. Поки Нацполіція не розсекретила телефонні розмови і не з'ясувалося, що і він знав, про все, що відбувається у Виноградові.

На відео видно, як лідер партії йде від відповіді на питання — чому саме ці особистості балотуються в органи місцевої влади від її партії.

Нагадаємо, що священик-качок вирішив балотуватися на вибори, але його жорстко покарали: позбавили найважливішого.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-нардеп Лозінський йде на вибори після 15 років в'язниці за вбивство.

Також портал Знай.ua писав, що Кернес влаштував шикарний бал-маскарад за рахунок харків'ян: дами запрошують кавалерів