Відео з лисицею оприлюднив Степан Шпеник на своїй сторінці Фейсбук.

Хижак доволі сміло гуляв поміж фурами, які стояли у черзі на пункт пропуску. На відео чути, як далекобійники спробували нагодувати лисицю хлібом, але хліб її не зацікавив.

На околицях Ужгорода і раніше часто помічали диких звірів. Наприклад, закарпатський фотограф у 2017 році зняв біля Ужгорода справжнього вовка.

Охренівша лисиця розгулює по кпп Ужгород

Geplaatst door Степан Шпеник op Zaterdag 17 oktober 2020

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лисиця, хоч і належить до типових хижаків, має дуже різноманітний харч. Серед їжі, яку вона вживає, виявлено понад 400 видів самих лише тварин, не враховуючи кількох десятків видів рослин. Основу її харчування становлять дрібні гризуни, головним чином полівки.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що зоопарк повстав проти епатажного страуса - вирішив, що він зебра і все тут. Страус повинен був висиджувати яйця, проте роль майбутнього батька не припала йому до вподоби. Страус пішов від своїх родичів і весь час "чилить" з зебрами.

Також портал Знай.uа писав про щура-героя: хвостатий сапер отримав медаль за відвагу. У Камбоджі вперше в історії присвоїли звання героя і вручили золоту медаль щуру. Ось уже понад 7 років 70-сантиметровий звір допомагає саперам знаходити і знешкоджувати міни.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті руда красуня пробралася у двір садиби, де водяться павичі, качки і лебеді. На території обійстя руду красуню засняли відвідувачі. На подвір’ї садиби господарі розводять форель та мають невеликий парк, де водяться дикі тварини: олень, павліни, дикі качки та лебідь.