На Закарпатті чоловік знайшов гриб майже 4 кілограми. Світлиною своєї знахідки Олександр Почіль поділився у себе на сторінці в соціальній мережі. Чоловік зазначив, що вага гриба становить 3950 грамів.

фото з Фейсбук

Однак це не найбільший представник, пише Перший. У 2007 році в США було знайдено Macrocybe Titans, що зустрічається в США і Карибських країнах.

В одному мексиканському штаті у 2007 році був виявлений примірник висотою приблизно 70 сантиметрів і вагою 20 кілограмів. І ця знахідка не єдина.

Мексиканському біологу Рене Андраде у США у 2005 році вдалося знайти такий же гриб, який, як і попередня знахідка, оселився в кавовій плантації, а його вага склала цілих 28 кілограмів. Такі великі розміри роблять мікроміцетів об’єктом особливої ​​уваги вчених.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що тернопільський священик-блогер помолився серед грибів: "Ого, здоровенні" Чоловікому вдалося зібрати немаленьку корзину молоденьких маслюків.

Також портал Знай.uа писав, що кулінарів-аматорів на "МастерШеф" вивезли в ліс: хто не зміг пройти "полювання на продукти" з вудкою і опаришами. У новому випуску "МастерШеф" на СТБ судді дали карт-бланш учасникам-аутсайдерам, яких обирають у команди завжди в останню чергу. Вони отримали можливість визначити 7 продуктів, з яких повинні приготувати дві ресторанні страви.

Також портал Знай.uа писав про соковиту печеню по-карпатськи з м'ясом і грибами - як в печі у бабусі Подавати можна прямо в горщиках або розкласти по тарілках, прикрасивши зеленню.