На Закарпаття прийшла зима. На закарпатському гірськолижному курорті «Драгобрат», що на Рахівщині, випав сніг, наразі температура повітря там складає -1.2 градуси морозу.

снег на Закарпатье, фото transkarpatia.net

На Закарпаття прийшла зима
На Закарпаття прийшла зима
снег на Закарпатье, фото transkarpatia.net

Гірськолижний комплекс «Драгобрат» – самий високогірний гірськолижний курорт України, який знаходиться на висоті 1400 м над рівнем моря.

Курорт Драгобрат є одним з найпопулярніших місць для катання в Карпатах і у всій Україні. Популярність його обумовлюється висотами, на яких облаштовані траси. Загальна довжина обладнаних трас на Драгобраті становить майже 10 кілометрів. Найдовший спуск простягнувся на 1,3 кілометра, при цьому перепад висот його дорівнює 400 метрам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про прогноз погоди на понеділок, 19 жовтня: осінь, як капосна молодша сестра - скажений холод і заморозки, готуйтеся. 19 жовтня, Антициклон Otmar виштовхає з території України нещодавні дощі і навіть гірські снігопади. Скажений циклон йде геть з України.

Також портал Знай.uа писав, що запоріжцям доведеться попрощатися з літом - погода на тиждень засмутить навіть оптимістів. Разом з хмарністю місцевих жителів чекає похолодання і періодичні пориви вітру. Опадів не очікується.

Також портал Знай.uа писав, що уряд не стримав непередбачуваного ворога: країну засипало снігом за місяці до Нового року. Циклон Foelke не тільки приніс дощі і пориви штормового вітру в Україну в суботу, 17 жовтня, але і викликав погіршення погодних умов в сусідніх країнах, таких як Білорусь, де випав перший сніг.