У поліції Закарпаття розповіли про разючий акт вандалізму. У селі Баркасово, що на Мукачівщині троє дітей декілька днів тому познущалися над могилами на цвинтарі.

Як йдеться в повідомленні правоохоронців, 16 жовтня до них адійшло повідомлення про те, що в селі Баркасово, по вулиці Сечені, невідомі особи пошкодили пам’ятники на цвинтарі.

фото Національна поліція

фото Національна поліція

На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Правоохоронці оглянули місце злочину та встановили, що на чотирьох надмогильних пам’ятниках повалені стели, на яких нанесені написи померлих, а також на сімнадцятьох надмогильних пам’ятниках пошкоджені вази для квітів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліцейські опрацювали прилеглу територію та здійснили якісний відбір доказів на місці злочину. Це дозволило їм оперативно встановити причетних до вандалізму осіб. За фактом злочину слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 297 Кримінального кодексу України, тобто наруга над могилами.

З’ясувалося, що до наруги над могилами причетні троє малолітніх жителів району, віком від 9 до 13 років.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що міста Дніпропетровщини руйнують вандали, соромно дивитися

Також раніше портал Знай.uа писав, що у Франківську вандали поглумилися над пам'яттю про легендарну жінку: "Висіла багато років"

Також портал Знай.uа писав, що у Києві неадеквати вщент рознесли станцію, все заради економії 8 грн: "Не треба було питати"