У Мукачеві водій не впорався з керуванням і врізався в електростовп. Про автопригода у соцмережах повідомили очевидці.

За попередньою інформацією на вулиці Підгорянська в Мукачеві водій мікроавтобуса не впорався з керуванням і влетів в електроопору.

Через дорожньо-транспортну пригоду мешканці вулиць сорочка, Підгорянська та Свято-Михайлівська залишилися без електропостачання.

Нагадаємо, на Львівщині сталася аварія, в якій постраждав водій одного автомобіля. Чоловік не впорався з керуванням і вилетів на машині в озеро. Інцидент стався 13 жовтня в селі Куликів у Жовківському районі.

29-річний водій не впорався з керуванням і вилетів на BMW в озеро. На місце виїхали рятувальники і допомогли витягнути машину з води. При цьому водій не постраждав і зміг сам вибратися з машини.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

в'їхав у стовп, фото ua-reporter.com

в'їхав у стовп, фото ua-reporter.com

в'їхав у стовп, фото ua-reporter.com

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві кур'єр Glovo епічно влетів у Lexus: "На всі зарплати" У Києві до Дня захисника перекрили частину вулиць. Це стало причиною виникнення більш напруженого трафіку на інших вулицях, і спровокувало безліч ДТП.

Портал Знай.uа писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив по цигарки. Поліцейські оперативно розшукали викрадений автомобіль.

Також портал Знай.uа писав, що у Борисполі на злощасному переході збивають дітей, поки мер Федорчук плює на установку світлофора: "Хоч крапля совісті є?"