На півночі Словаччини, в Жилінському районі випав перший сніг. У деяких місцях, особливо на гірських перевалах - до десять сантиметрів снігу.

Поліція з ранкових годин стежила за ситуацією на дорогах, і одразу звернулися до адміністраторів цих доріг для їх обслуговування та прибирання.

Поліція також закликали водіїв у таку погоду не поспішати і по можливості не сідати за кермо або використовувати інші транспортні альтернативи для подорожей.

"Аваріям можна запобігти в таких умовах, в основному, використовуючи зимові шини, а також шляхом зменшення швидкості та збільшення відстані між автомобілями. Водіння в складних умовах вимагає максимальної уваги", - повідомили у поліції Словацької Республіки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Prvý sneh na Slovensku

NA SLOVENSKU NAPADOL PRVÝ SNEH: JAZDITE OPATRNE Situácia na cestách v severných okresoch Slovenska v Polícia SR - Žilinský kraj je nateraz pokojná bez dopravných nehôd a škodových udalostí. Polícia v severných okresoch od skorých ranných hodín monituruje situáciu na cestách, rovnako sme ihneď žiadali správcov týchto ciest o ich údržbu.

Geplaatst door Polícia Slovenskej republiky op Dinsdag 13 oktober 2020

Раніше портал Знай.uа писав про погоду на 15 жовтня для всієї України: тепло і сонце обмине відразу кілька областей. Жителі західних регіонів України змерзнуть від холоду і дощів.

Також портал Знай.uа писав, що снігові зими українці бачитимуть раз на 10 років, експерт назвала причини: "Незворотні зміни" Температура повітря в Україні, як і в усьому світі надалі буде тільки зростати. Якщо середня річна температура повітря підвищиться більш ніж на два градуси, це призведе до незворотних змін в атмосфері і всій кліматичній системі.

Також портал Знай.uа писав, що Львівщину засипало снігом на Покрову. У соціальних мережах почали ділитися незвичними як для жовтня світлинами з курорту "Захар Беркут".