Стало відомо про те, що в Закарпатській області помітили не зовсім звичайних пішоходів. Відео інциденту вже встигло стати вірусним.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 14 жовтня, в мережі з'явився курйозний ролик, який вдалося зняти в селищі Буштино місцевим жителям.

На відео видно, як свиня «прогулюється» по дорозі, а також переходить її по пішохідному переходу.

В цей час автомобілі стоять на світлофори, і чекають, поки можна буде проїхати на «зелений сигнал».

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Залишається одне питання-звідки посеред дороги взялася Свиня. Вона, звичайно, навряд чи комусь може нашкодити, проте все одно злегка лякає місцевих жителів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що цікавий дніпрянин влаштував фотополювання на незвичайного для мегаполісу звірка – лисицю. Відповідними кадрами Ярослав Чемерис поділився на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив автор поста, відобразити дикого звірка йому вдалося не на просторах чернігівських лісів або глухій гущавині, а практично в самому центрі міста-мільйонника. Це сталося в Краснопівстанческой Балці, розташованої в 100 метрах від перехрестя вулиць Чкалова і Виконкомівської.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі фотомисливцю вдалося відобразити в світлий час доби унікальну кажана.

Як повідомляв портал Знай.иа, рибалки з Дніпра витягли на берег справжнього монстра.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі рибалці на хижу снасть попався величезний сазан.