Прогноз погоди на 14 жовтня. Повідомляє Закарпатський метеорологічний центр.

Закарпатська область:

Хмарно, вночі переважно значний, в окремих пунктах сильний дощ, подекуди у горах та на високогір'ї з переходом у мокрий сніг та сніг, вдень часом дощ, місцями значний. На високогір'ї налипання мокрого снігу, туман.

Вітер південний 9-14, подекуди пориви 15-20, на високогір'ї 25-30 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 6-11° тепла, на високогір'ї вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

Автошляхи:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вночі переважно значний, в окремих пунктах сильний дощ, подекуди у горах вночі з мокрим снігом, вдень часом дощ, місцями значний. Видимість добра, в значному дощі 1-2 км, в сильному 500-1000м.

м. Ужгород:

Хмарно, часом дощ. Вітер південний 9-14 м/с. Температура повітря вночі 6-8°, вдень 8-10° тепла.

Покрови Пресвятої Богородиці: 14 жовтня відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня наші пращури вперше зустрічали зиму. На Покрову особливу увагу приділяли вітру: якщо цього дня вітер зі сходу чи півночі – зима буде холодною; з півдня – теплою; із заходу - до сніжної зими; а якщо вітер мінливий, то й зима буде перепадистою.

Раніше портал Знай.uа писав про тепло, сухо і святково: погода в Україні на 14 жовтня обласкає сонцем

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині блискавка спалила будинок - селяни боролися з вогнем, а пожежники застрягли в болоті

Також портал Знай.uа писав про Покрова Пресвятої Богородиці: прикмети та обряди свята