Ужгородці з задоволенням прогулюються містом коли осінь радує теплим сонячним промінням. А також полюбляють поспостерігати за життям лебедів і ділитися у мережі чудовими світлинами.

Білі красені плавають на річці поодиноко і парами. Час від часу вони підпливають до берегів на набережній Незалежності, а часом "гуляють" під мостом.

Перехожі знають про птаство, тож часто тут можна побачити людей, які підгодовують голубів та качок. Булочками ласують і лебедів.

До речі, орнітологи кажуть, що весь час годувати качок та лебедів хлібом не варто – це їм користі не приносить, а навпаки може зашкодити. Краще пригощати їх зерном – наприклад, пшеницею.

фото з соціальних мереж

фото з соціальних мереж

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото з соціальних мереж

фото з соціальних мереж

фото з соціальних мереж

фото з соціальних мереж

фото з соціальних мереж

фото з соціальних мереж

фото з соціальних мереж

Нагадаємо, в Ужгороді містяни спостерігають за сімейною драмою, що розгорнулася на одному з міських озер. Там лебеді не поділили територію, через що маленьке лебеденя залишилося без батьківської опіки.

На Кірпічку до місцевої лебединої сім’ї із Чорних озер прилетіла інша пара з наміром відвоювати нову територію. На своєму озері вони нібито покинули власних дитинчат.

За словами місцевих рибалок, час від часу мама-лебідь навідує покинутих, але підрослих дітей.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині лелека зламав крило і чекав смерті, але трапилася несподівана.

Також портал Знай.uа писав, що білі красені з Ужгорода розважали містян заради ласощів — діти в захваті.

Також портал Знай.uа писав про Покров Пресвятої Богородиці 2020: коли буде, традиції й найважливіше про свято.