В Ужгороді малий хлопець погрожував уламком скла відвідувачам торгового центру. Про це повідомили в Телеграм-каналі «Безпечне місто Ужгород».

В повідомлені зазначено, що хлопець був неохайно одягнений та брудний.

фото з Телеграм

Хлопчик близько 10-років чіплявся до людей, та намагався забрати особисті речі відвідувачів ТЦ «Токіо», коли люди чинили супротив, він починав погрожувати осколком скла.

Поліція зареєструвала заяву.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, увечері, 11 жовтня, в Харкові сталася бійка між нібито прихильниками мера міста Геннадія Кернеса і членами команди "Слуга народу". Група молодих людей з ножем напала на агітаторів Зе! Команди, представившись прихильниками мера Геннадія Кернеса. Представники пропрезидентської партії змогли дати відсіч, обороняючись стільцями.

Представники губернатора Олексія Кучера заявили про провокацію з метою зіштовхнути керівників області та міста. Провокаторів обіцяли знайти і покарати.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що запорожець опинився на нарах через любов до гучної музики. Він також погрожував вигнати матір з дому.

Також портал Знай.uа писав, що школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра — катався "під мухою" з пістолетом в руках. У Дніпрі п'яний підліток знову опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку. Хлопець вже не вперше порушує громадський порядок.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську сварка жінок Закінчилася перестрілкою чоловіків, здивувалися навіть поліцейські - як на Дикому Заході. Чоловік влаштував стрілянину посеред міста.