Восени природа багата на грибочки. Завдяки вологій погоді їх виростає величезна кількість. Сприятлива погода в жовтні - дощі та тепло, роблять свою справу.

Люди почали активно збирати гриби. Багатий і щедрий грибний «улов» дозволяє зробити «останні» приготування до зими, насолити і намаринувати лісові дари, насушити і наморозили їх.

Закарпатці діляться фото з “тихого полювання”. Жителька обласного центру Закарпаття Maryna Maksym демонструє свій “улов”.

“Сезон відкрито”, - написала Марина.

сезон тихого полювання

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

сезон тихого полювання

сезон тихого полювання

сезон тихого полювання

сезон тихого полювання

"Яка краса, заздрю тихо", - коментують користувачі.

Основне правило, яке повинен усвідомити кожен збирач їстівних грибів, перед збиранням насамперед необхідно ознайомитись із складом отруйних грибів.

Збирати гриби треба дуже уважно, перевіряючи у підозрілих та мало знайомих видів колір шапки, пластинок, м'якуша, наявність кільця на ніжці.

Гриби треба використовувати в найкоротший строк після збирання, їх не можна довго зберігати сирими при кімнатній температурі.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Житомирщині оскаженілий дачник відстрілював грибників: "Ти попався"

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині розшукують пенсіонера в зелених чоботях - пішов по гриби і зник

Також портал Знай.uа писав, про оригінальний грибний суп: смачнюча перша страва стане візитною карткою кожної господині