У місті Мукачево Закарпатської області за вересень місяць народилася рекордна кількість дітей за останні 7 років. Детальніше про це розповідають місцеві ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

За вересень 2020 року в Мукачеві, в пологовому відділенні лікарні святого Мартіна, народилося 230 дітей. Це рекордна кількість новонароджених за останні 7 років. З усіх новонароджених налічується 137 хлопчиків і 93 дівчинки, з них також народилося 2 двійні.

91 породілля родом з Мукачева, 100 – з Мукачівського району та ще 29 - з інших міст і сіл.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лікарня святого Мартіна вітає всіх матусь і татусів і бажає здоров'я їх дітям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі на школярів не вистачило підручників через бебі-бум. Батьки опублікували повідомлення вчительки. У ньому говориться, що підручників не вистачає на всіх дітей і поставлятися книги в школи не будуть найближчим часом. Причиною такої нестачі є бебі-бум 2008-2009 років. Тоді народилося занадто багато дітей, які прийшли зараз в 6-7 класи.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Київщені через високу народжуваність не вистачає місць у дитячих садках.

Також Знай.иа писав, що у Києві коронавірусна інфекція атакувала новонароджену дитину.