18 серпня 2020 р в Болгарії на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Камчия» пройшов Кубок Світу з кіокушин карате KWU серед молоді (18-21 рік) – KWU World Youth Cup 2020.

Кубок пройшов в рамках 14-ї міжнародної літньої школи KWU. Турнір став першим абсолютним Кубком Світу.

Тренери, національні представники та спортсменами прийняли рішення об’єднати всіх, хто зміг приїхати в цьому році на ваговий Кубок Світу, в єдину категорію і провести перший молодіжний турнір.

Бої пройшли на високому рівні, незважаючи на невелику кількість учасників (20 чоловіків і 11 жінок). Спортсмени показали хороші і видовищні поєдинки, фіналісти чоловіки провели по 4 поєдинки, жінки 3. Вони були відзначені організаторами турніру і усіма присутніми.

Переможцем абсолютного Кубка Світу став українець Русин Юрій (Kyokushin-Kan, м.Мукачево, тренер Русин Юрій-старший).

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Судді і організатори турніру високо оцінили виступи Юрія, зазначили його хорошу техніку і активність під час поєдинку. Перемога діставала нелегко, тому що суперники були досить потужні.

В результаті у Юрія – перше місце, спеціальний приз за кращу техніку, грошовий приз у розмірі 3000 євро. Також Юрій став автором одного з найжорсткіших нокаутів турніру.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Рой Джонс поставив Тайсону ультиматум - свято боксу під загрозою зриву, і справа не в грошах

Також портал «Знай.uа» писав, що Легенда "Барселони" очолив синьо-гранатових: хто тепер наставлятиме Мессі

Також портал «Знай.uа» писав, що Ужгородські бігуни готуються встановити небувалий рекорд, Форрест Гамп позаздрить