Мешканці Ужгорода після похмурих днів вийшли на вулицю, щоб познайомиться з "королівськими" мешканцями місцевої водойми – лебедями. Детальніше про це розповідає видання "Uzhgorod.net.ua".

Читайте Знай в Google News!

Останні дні погода змусила закарпатців сидіти по домівках і зайвий раз не висовуватися на вулицю. Однак у п'ятницю, 9 жовтня, на вулиці виглянуло довгоочікуване сонце, яке витягло городян на прогулянку з дітьми. Багато жителів Ужгорода вважали за краще провести день в компанії білих красенів, які мешкають на місцевій річці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На набережній Незалежності можна було спостерігати трьох лебедів: один плавав окремо від інших, а інші два плавали парою. Цей прекрасний тандем розбавляли десятки різнокольорових качечок.

Перехожі знали про птахів, тому не приходили до них з порожніми руками – булочками поласували не тільки голуби і качки, а й лебеді.

У той же час орнітологи стверджують, що постійно годувати птахів хлібом не варто, оскільки це не піде їм на користь. Найкраще розбавляти їх раціон яким-небудь зерном, на зразок пшениці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що неймовірну красу, що настає з приходом осені в Карпатському біосферному заповіднику, опублікували в мережу.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті родина священика виховує 12 дітей.

Також Знай.иа писав, що ветеран АТО з Луганщини подорожує Карпатами:"я не такий, як більшість бомжів".