Родина священика з Виноградівщини виховує 12-ох дітей. У народі побутує стереотип: якщо в сім'ї купа дітей, то їм вготована «небагата» доля. Сімейство священика з Виноградівщини розвіює цей стереотип конкретними кроками - щасливо виховує своїх 12-ох дітей.

Боятися мати велику сім'ю, значить боятися мати велике щастя. Священик з Виноградівщини - протоієрей Іоанн Бровдій разом з дружиною виховують 12-ьох рідних дітей.

Змалечку дітей навчають послуху батькам, любові і поступливості одне одному. Атмосфера церковності в цій родині помітна відразу. Спільна молитва перед їжею, заповнені духовними книгами полиці і відповідна поведінка.

В багатодітній родині 12 дітей аж ніяк не межа. Народження такої кількості дітей подружжя священнослужителя не планувало, однак дякують Богу за дар багатодітного батьківства.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

З народженням кожного нового чада батьківське серце "росте", щоби вмістити нову особистість - витісняючи егоїзм, місця якому залишається все менше і менше. Щасливі багатодітні сім'ї священнослужителів спонукають й інших не боятися "великої родини".

Телепрограма вийшла в ефір за сприяння і благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, та за підтримки депутата Закарпатської обласної ради – Івана Чубирка.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що московський піп заговорив про "голку" і приголомшив українців: "Частинки абортованих дітей"

Також портал Знай.uа писав, що син священика бореться за життя, батько молить Бога і людей про допомогу: "Він - найдорожче, що у мене є"

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині три священики мріють зняти ряси заради мандата