Неймовірні осінні кадри Карпатського біосферного заповідника опублікували на YouTube-каналі "Світ Карпат".

Карпатський біосферний заповідник - природоохоронна територія в Україні, біосферний заповідник міжнародного значення. Розташований в межах Рахівського, Тячівського, Хустського та Виноградівського районів Закарпатської області.

Заповідник створено з метою збереження унікальних для Європи ділянок дикої природи, серед яких особливо цінні букові праліси. Майже 90% території заповідника — це ліси.

В заповіднику можна зустріти середгірні груди, гірські букові, мішані та смерекові ліси, субальпійські й альпійські луки з сосново-вільховим криволіссям і скельно-лишайниковими ландшафтами.

Неймовірним різнобарв'ям вкривається заповідник восени. На відео можна насолодитися неймовірними осінніми карпатськими пейзажами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Хмельниччині знайшли залишки давньої фортеці, це може переписати історію. На території державного заповідника "Меджибіж", який розташований у Хмельницькій області, вченим вдалося знайти стародавні залишки фортеці, їй близько 700 років, і вона служила захистом від ворогів.

Також портал Знай.uа писав, що біля Софії Київської знайшли неймовірну звістку з минулого: "Чекає з 5 століття" З усіх знахідок, зроблених на території заповідника "Софія Київська", ця - найдавніша.

Також портал Знай.uа писав, що парк під Києвом окупували руді бестії - риються в урнах і обожнюють морозиво. Лисиці були змушені перебратися ближче до людей.