Після зливи на Закарпатті, у деяких населених пунктах затоплені вулиці і будинки. Рясні дощі дісталися і Хуста.

У соцмережах оприлюднюють фото, зроблені у Хусті, на яких видно, в якому стані місто. Місцеві зазначають, що після сильних опадів вулиці регулярно підтоплює.

Люди діляться фотографіями у мережі Фейсбук, де зафіксовані затоплені вулиці міста. На фото, що опублікував користувач Stefa Pikyluk зображені "плаваючі авто" на одній з вулиць Хуста. Влада міста ніяк не реагує на цю проблему.

фото з Фейсбук

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Проблема затоплених вулиць не нова. Вона турбує кожне місто Закарпаття після сильних опадів. На Хустщині Тиса виходитьа з берегів і тече полями, наближаючись до населенних пунктів.

Нагадаємо, синоптики стверджують, що наша країна - найтепліша точка Європи нині, оскільки на Заході панує циклон з великими опадами і низькими температурами. Циклон насуватиметься і на Україну, проте його зустріне антициклон.

Загалом же жовтень цього року синоптики пов'язували з настанням стандартної осінньої погоди: температура нижче 15, часті опади і вітри, поки що у температурному плані передбачення не справджуються.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що жахлива стихія знищує міста: руйнуються будинки і мости, люди пропадають безвісти.

Також портал Знай.uа писав, що українцям пообіцяли багато вихідних: куди перенесли робочі дні і скільки все ж відпочивати.

Також портал Знай.uа писав, що вересневий Київ побив черговий погодний рекорд: "Уперше за сто років"