Тиждень тому, на ранок 24 вересня, у Виноградові зіпсували передвиборчі білборди кандидата на голову Виноградівської ОТГ, самовисуванця Івана Бушка.

Троє зловмисників, яких зафіксували камери спостереження, проїхались нічним містом, піднялись драбиною до білбордів і розмалювали обличчя кандидата непристойними символами. Іван Бушко написав заяву до поліції.

За інформацією Голос Карпат, на сьогодні особи «нічних художників» та їхнього водія встановлені. Ними виявились місцеві мешканці, наближені до команди виноградівського народного депутата з «Рідного Закарпаття».

Зіпсований борд кандидата на голову Виноградівської ОТГ
Зіпсований борд кандидата на голову Виноградівської ОТГ

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Зіпсовані білборди не єдиний метод так званого «чорного піару», який застосовують опоненти Івана Бушка.

Від «художників» роботу перейняли «письменники». Замовні статті щодо Івана Бушка найчастіше з’явились в онлайн-ЗМІ «UA-Репортер», «Закарпатський Інсайдер», «Новини Закарпаття». Через Фейсбук-сторінку «Закарпатського Інсайдера» ця публікація активно рекламується самим же виданням. Згаданий інформаційний ресурс називають афільований лідерів «Рідного Закарпаття».

Хоча саме «Рідне Закарпаття» не висунула свого кандидата на голову ОТГ, але на виборах підтримує чинного міського голову, самовисуванця Степана Бочкая. За останні п’ять років господарювання команди прихильників народного депутата в місті та районі, Виноградів та Виноградівщина не бачили розвитку та залишились далеко позаду від своїх найближчих «сусідів» - Хуста, Берегова, Мукачева.

Нагадаємо, що губернатор Дніпровщини Бондаренко хитро обвів Зеленського навколо пальця - картинки замість доріг та аеропорту

Як повідомляв портал Знай.uа, Верещук спробувала вколоти Кличка і грандіозно зганьбилася: "Ви тролейбуси хоч раз бачили?"

Також портал Знай.uа писав, що Лерос пригрозив Зеленському і Єрмаку брудним компроматом: "Обговорюють напад на мене"