Президент України Володимир Зеленський недавно побував на Закарпатті і у ролику висловив своє захоплення краєм. Він розповів де побував та які плани покращення на Закарпатті планує втілити в життя.

Про свій приїзд на Закарпаття та враженнями від побаченого Володимир Зеленський розповів у ролику, який розмістив на своїй сторнці у соцмережі Фейбук.

Закарпаття межує з чотирма країнами Євросоюзу, тож місцеві мешканці добре знають, як там «у них» і як тут у нас. У регіоні є проблеми з інфраструктурою, бракує лікарень і дитячих садочків. Але час, коли проблеми просто констатували, – в минулому. Ми почали їх вирішувати. Цього року на Закарпатті будують втричі більше доріг, ніж у попереднє десятиліття. Реконструюється вісім лікарень, зводяться нові садочки та школи. Кілька років – і ми закриємо всі проблемні питання. Щоб у закарпатців ніколи не виникало сумнівів, що тут, у нас, – краще.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 29 september 2020

"Закарпаття межує з чотирма країнами Євросоюзу, тож місцеві мешканці добре знають, як там «у них» і як тут у нас. У регіоні є проблеми з інфраструктурою, бракує лікарень і дитячих садочків. Але час, коли проблеми просто констатували, – в минулому. Ми почали їх вирішувати. Цього року на Закарпатті будують втричі більше доріг, ніж у попереднє десятиліття. Реконструюється вісім лікарень, зводяться нові садочки та школи. Кілька років – і ми закриємо всі проблемні питання. Щоб у закарпатців ніколи не виникало сумнівів, що тут, у нас, – краще", - зазначив гарант.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що слуги Зеленського потрапили в антисемітський скандал у Львові, замішані євреї. У Львові рекламний борд партії "Слуга народу" зіпсували антисемітським написом.

Також портал Знай.uа писав, що соратниця Зеленського підчепила covid-19, ряди "Слуги народу" порожніють: "Я тримаюся..." Депутат заявила, що у неї трохи ослабло відчуття смаку, але бажання працювати слабкіше не стало.

Також портал Знай.uа писав, що Лерос пригрозив Зеленському і Єрмаку брудним компроматом: "Обговорюють напад на мене" Гео Лерос звернувся до президента з попередженням.