До редакції Mukachevo.net звернулись родичі зниклого чоловіка, з проханням опублікувати його прикмети та допомогти у пошуку.

Мукачівець Русин Владислав Віталійович зник ще 25 вересня, і до сьогоднішнього дня не вийшов на зв'язок. Родичі зниклого опублікували його прикмети та просять по допомогу всіх, кому відомо про його місце знаходження.

Прикмети:

  • Зріст- 175-180 см,
  • спортивної тілобудови,
  • волосся відсутнє (лисий),
  • має чорну бороду

Був одягнений:

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
  • в чорні шорти фірми Nike,
  • чорні кросівки фірми Nike
  • білу футболку

У мережі публікують інформацію, яку підтвердили Mukachevo.net родичі зниклого, про те, що на Свалявщині було знайдено автомобіль Влада Русина. Він був відчинений та без номерних знаків.

Пошуки чоловіка досі продовжуються. Якщо кому, що-небудь відомо родичі просять повідомляти за номером 0992254626. Також можна звертатись до міських відділів поліції та за номером 102.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Дніпрі зник 16-річний школяр: "Залишив зловісну записку" Хлопцеві Павлу Бондаренку зараз 16 років, і він з міста Синельникове. У школі він повідомив однокласникам, що не прийде в той день в школі через сімейні обставини, після чого пішов з дому і пропав.

Також портал Знай.uа писав, що під Дніпром розшукують чоловіка з залисинами - поїхав на роботу і як у воду канув. Сергій Ткачук того злощасного дня поїхав на роботу в місто Дніпро.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі знайшли 12-річну школярку з Херсона - захотілося "дорослого" життя. Вчитися, як виявилося, їй зовсім не хотілося, хотіла бути самостійною.