В Ужгороді маршрутні первезення – питання, вирішення якого для містян давно на часі. Вартість квитка у місті наразі одна з найвищих в Україні, а якість самих автобусів та, власне, обслуговування пасажирів бажає кращого.

Щороку суми компенсацій з міського бюджету суттєво зростають. Вони вимірюються десятками мільйонів. Також вже доведена причетність до підводних течій маршрутного бізнесу родини ужгородського міського голови Богдана Андріїва.

Ужгородці скаржаться на якість обслуговування, яке не відповідає ціні за проїзд. Місцяни незадоволені роботою муніципального транспорту, а вартість проїзду в ужгородському транспорті – одна з найбільших в Україні. При тому, що маршрути в місті коротші, ніж у інших обласних центрах. А від зростання ціни від зростання ціни підвищення якості перевезень люди так і не відчули.

За гроші містян закуплені нові автобуси марки Електрон, їх якість краща, але умови кредитування та їх вартість викликають питання. До того ж маршрути нових автобусів довготривалі, та не зручні для містян.

З міського бюджету передбачено 32 мілйьони гривень компенсації перевізникам у 2021 році. Відповідну Програму фінансування компенсацій за пільговий проїзд міськими автобусними маршрутами на 2021 рік нещодавно прийняла Ужгородська міська рада.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

27 нових автобусів Електрон закупила міська рада за 5 років – це третина від потреби містян. Виходить, ще 10 років потрібно ужгородцям чекати, аби муніципальнй транспорт запрацював на повну, але ж їздити треба вже щодня.

Раніше портал Знай.uа писав про нові тарифи, борги і скорочені субсидії: що відбудеться з платіжками восени.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розсилають підроблені штрафи за порушення ПДР: під прицілом довірливі пенсіонери.

Також портал Знай.uа писав, що сотні тисяч українців обімліють від нових платіжок – переплата 500 грн.