Неймовірні світлини вранішнього озера Синевир на своїй сторінці у Фейсбуці опублікувала ужгородка Лариса Угрин.

"У кого там дожди? Вот вам чуточку магии рассвета для настроения!", – написала авторка фотографій.

Похмурий туманний ранок, що поступово забарвлюється сонячними променями, а небо запалюють рожеві фарби. Туманна димка над водяною гладдю поволі розсіюється, а за нею усе чіткіше з'являються спочатку силуети, а тоді й чіткі фігури дерев'яних скульптур Сині і Вира – символів цього оповитого легендами озера.

"Отак і повіриш у всі легенди на світі! Хіба така краса може з‘явитися просто так?", – пишуть у коментарях до фото користувачі Фейсбуку.

"Гарно аж серце стає!", - захоплюються користувачі.

На території Закарпаття розташоване 32 озера, але найпривабливішим і найчарівнішим вважається Синевир, яке одночасно є найбільшим і найглибшим високогірним озером України.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Озеро Синевир справедливо вважається найкоштовнішим природним скарбом однойменного Національного природного парку та однією з візитних карток Українських Карпат.

фото з фейсбук

фото з фейсбук

фото з фейсбук

фото з фейсбук

Раніше портал Знай.uа писав про те, що львів'янам показали рідне місто у 80-их: щасливі, усміхнені та з гітарами.

Також портал Знай.uа писав, що Чернівці показали з висоти, дух захоплює: "Український Париж"

Також портал Знай.uа писав, його знімки розліталися по всьому світу — помер легендарний український фотограф