Наступного року в рамках програми "Велике будівництво" розпочнеться масштабна реставрація замків, музеїв та інших об'єктів культурної спадщини в Закарпатській області, про це заявив президент України Володимир Зеленський під час візиту на Закарпаття.

"Також триває і наступного року буде ще активніша наша програма "Велике будівництво". Окрім нових доріг, нових шкіл, лікарень, ми розпочнемо масштабну реставрацію замків, музеїв та інших об'єктів культурної спадщини", - сказав Зеленський, виступаючи на презентації Стратегії розвитку Закарпатської області.

За його словами, туристичний потенціал краю та інфраструктурні умови для жителів Закарпаття є важливим для нього питанням.

"А минулого тижня парламент України ухвалив поданий мною закон, який надає пільги для туристичної сфери України. Ми не зупиняємося на цьому важливому, складному шляху, щоб наші регіони, зокрема й Закарпаття, змогли повністю розкрити свій туристичний потенціал", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський знаходиться у своїй дводенній робочій поїздці до Закарпатської області.

Нагадаємо, що Зеленський "кинув камінь" у фури на Закарпатті

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський передрік Білорусі долю України і другий Майдан: "Цієї влади не буде"

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський розповів, як зараз спілкується з Путіним: "Розумію дуже ясно"