За даними Громадянської мережі ОПОРА, наразі Ужгородська міська ТВК отримала документи від 23 претендентів на посаду мера міста.

Серед уже зареєстрованих самовисуванців є троє Богданів Андріївих – Богдан Ярославович, Богдан Михайлович і Богдан Євстафійович, який є діючим міським головою.

Як зазначається у повідомленні ОПОРИ, серед самовисуванців кандидатами на посаду міського голови Ужгорода зареєстрували Миколу Жолтані, Богдана Ярославовича Андріїва, Володимира Юрсу, Романа Юрківа, Богдана Євстафійовича Андріїва, Юрія Белякова, Богдана Михайловича Андріїва, Павла Федаку, Сергія Вучкана.

Нагадаємо, Україна та Словаччина підписали угоду, яка дозволить відновити функціонування міжнародного аеропорту "Ужгород".

Підписання угоди відбулося в рамках візиту до Словаччини президента України Володимира Зеленського. У силу географічних та інших особливостей аеропорту “Ужгород”, який знаходиться практично на кордоні зі Словаччиною, відліт і захід на посадку літаків на летовищі неможливий без використання території цієї держави.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що в Ужгороді тітушки натиснули на виборчу комісію, щоб "протягнути" на вибори партію скандального мера. Учасники мітингу вирушили святкувати перемогу.

Також портал Знай.uа писав, що у центрі Ужгорода "закопають" 32 мільйони. На відновлення історичного центру Ужгорода виділять понад 32 мільйони гривень.

Також портал Знай.uа писав, що ужгородка зібрала сотні "алкогольних" етикеток - замість марок і фантиків.