В одному з населених пунктів Закарпатської області школярка «замінувала» свою школу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

22 Вересня 2020 року, близько 12:50 на спецлінію «102» надійшов анонімний дзвінок з інформацією про те, що школа, розташована в селі Кольчино Мукачівського району, замінована.

Після отримання інформації, до зазначеного закладу одразу виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної служби, рятувальники,"швидка". Прибулі на місце співробітники правоохоронних органів евакуювали персонал і учнів школи. Після ретельної перевірки приміщень навчального закладу та прилеглої території жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Водночас поліцейські Мукачівського районного відділення провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу псевдомінерки. Нею виявилася одна з учениць школи. Свого вчинку дівчинка пояснити не змогла.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зараз зі школяркою працюють педагоги-психологи, вирішується питання про правову кваліфікацію інциденту. Подробиці події з'ясовуються.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Львові зникли два школярі, вчителі в паніці: "Хлопчики, поверніться!"

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі школярі та вчителі відмовилися від букетів заради хворої випускниці - 7 років бореться з раком

Також портал Знай.ua писав, що старенька 60 років носить хворого сина на спині - історія материнської любові, від якої заплачуть навіть стіни