На Закарпатті поблизу кордону із Румунією виявили у траві пачку іноземної валюти, власника якої досі не знайдено. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Як зазначається, кошти в сумі 9 тисяч 250 євро виявили за 15 метрів від лінії кордону. У пачці, яку знайшли прикордонники, були два десятки купюр номіналом у 20, 50, 100 та 200 євро.

У ДПСУ припускають, що знайдені кошти могли належати контрабандистам, які «мали намір використати у незаконній діяльності, пов’язаній з переміщенням сигарет через кордон».

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ

Працівники прикордонної служби повідомили про свою знахідку керівництву, правоохоронним органам та задокументували її. Хто саме «загубив» у траві на кордоні кругленьку суму готівкою, досі залишається невідомим.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що хасиди-паломники окупували кордон - скрізь танці, сміття і бруд: "Обіср*ли всю машину, краса..." Деякі "паломники" намагаються перейти кордон в обхід прикордонних пунктів. На кордоні Білорусі та України утворилося скупчення кількох тисяч хасидів-паломників, які прямують до Умані для святкування єврейського Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті кордон з Угорщиною заполонили сотні заробітчан - рвуться на роботу, наплювавши на пандемію. Сотні мaшин в черзі, відсутність відповідної інфрaструктури, елементaрних людських умов під чaс довготривaлого очікувaння своєї черги перетворило нaйближче село Aстей у вигрібну яму в прямому сенсі цього словa.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту "Бориспіль" затримали небезпечного вбивцю: шукали через Інтерпол.