Активісти, небайдужі мешканці мікрорайону Шипка, а саме будинку номер 37, зробили звернення до ітв сервісу та до управління міського господарства на обстеження споруди, яка в буквальному сенсі тріщить по швах.

Ініціаторами зборів виступили власники квартир Роман Куйбіда, Юлія Величко та Ірина Грималюк. За ініціативою мешканців будинку була скоикана комісія у скалді керівництва ітв сервісу та управління міського господарства. Комісія обстежила будинок с приводу тріщин.

Не обійшлось і без негативу. Невідома особа, розповідає пан Роман, постійно втручалась та зривала конструктивний діалог мешканців з представниками комунальних служб. Провокаторка намагалась всіляко завадити активістам, лаялась та навіть лізла в бійку. Активісти ж за те, щоб вирішувати все спокійно, щоб в нікого не тремтіли руки від зустрічив.

Активісти кажуть, що чиновники пообіцяли провести експертизу на необхідність ремонту цього будинку. Жителі сподіваються, що все не виявиться черговими обіцянками, і запитують: чому ніхто у владі не бачить проблем пересічних жителів, поки вони самі силоміць не звернуть на все увагу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Київські комунальники озброяться дронами: "Стануть нашими очима"

Також портал Знай.uа писав, що Київ розбудила масштабна пожежа, чад і сморід заполонили все: "Хтось дуже постарався".

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі мешканці багатоповерхівки 2 роки живуть без води - ні помитися, ні приготувати.