У Хусті в ніч на 12 вересня неповнолітні вбили 28-річного місцевого. На його 33-річного друга також чинили замах, йому розпороли живіт, проштиркнули шлунок та грудну клітину. Повідомляє Перший Кабельний.

Жорстоке вбивство у Хусті: родичі потерпілих розповіли усі деталі

Жорстокість не має меж. У Хусті в ніч на 12 вересня неповнолітні вбили 28-річного місцевого. На його друга також чинили замах. Обидвох чоловіків із ножовими пораненнями привезли у Хустську райлікарню. Василя врятувати не вдалося. Його товариша, Юрія, терміново прооперували. Стан потерпілого досі залишається важким.

Geplaatst door Перший Кабельний op Dinsdag 15 september 2020

Подія сталася на центральній площі міста, на місці чоловіків міг бути будь-хто. Друзі, які разом з потерпілими відпочивали того дня розповіли, що шестеро неповнолітниіх намагалися вкрасти припаркований велосипед їх знайомого. Коли компанія зробила їм зауваження, крадії зайшли у провулок. Далі між чоловіками і неповнолітніми виникла суперечка, під час якої хулігани дістали травматичний пістолет і намагалися влучити у чоловіків, а потім проштиркнули обидвох чоловіків ножами.

Чоловіків із ножовими пораненнями привезли у Хустську райлікарню. Василя врятувати не вдалося. Його товариша, Юрія, терміново прооперували. Стан потерпілого досі залишається важким.

Популярні новини зараз
Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що неадекватна киянка побила юних дівчаток і відкрила полювання на ЛГБТ: "У цієї Маші двоє дітей" В Instagram-акаунті нападаючої дівчини була опублікована Stories про те, що вона розцінила Лілію як представницю ЛГБТ-спільноти і через це вирішила її побити.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті депутат з сином побив прикордонника, щоб не стояти в черзі. Дана подія сталася на КПП «Вилок» 17 вересня 2017 року і по цьому факту, була відкрита Кримінальна справа.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі чоловік вистрибнув з вікна лікарні - була підозра на китайський вірус.