В Ужгороді шукають рідних чоловіка, якому стало погано на вулиці. Чоловіка госпіталізували до лікарні.

Як повідомили в соцмережі ФБ, сьогодні 17 вересня, в Ужгороді чоловіку стало зле, було викликано швидку допомогу. Потрібно впізнати людину.

“Людині стало погано, швидка забрала на БАМ, можливо хтось впізнає”, - йдеться в повідомленні.

В Ужгороді шукають рідних чоловіка

Нагадаємо, що до поліції звернувся чернівчанин та повідомив, що 16 вересня після конфлікту його 16-річний син пішов з дому у невідомому напрямку та досі його місцезнаходження невідоме, про це повідомляють у відділі комунікації Нацполіції області.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Розшукується безвісти зниклий Задорожній Микита Віталійович. Був одягнений у сірі джинси та сіру футболку.

Прикмети: ріст - 170 см, худорлявої тілобудови, волосся русяве, очі сірі.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Дніпром зникла дівчина з інвалідністю - шукає все місто. В Дніпропетровському області, в Кам'янському зникла дівчина-інвалід.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі зник двометровий підліток з хрестом на передпліччі. Денис Матьяж родом з села Спаське, що в Запорізькій області, поруч з Мелітополем. 1 вересня він вийшов з дому, і до цього дня, вже практично три тижні його ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі на кладовищі оселилася перелякана крихітка - спить прямо на могилах. Маленька собака з'явилася на матвіївському кладовищі всього кілька тижнів тому. Люди, які приїжджають на могили до своїх родичів, неодноразово вже помічали її.