Архівне відео, на якому депутат Виноградівської райради та кандидат на майбутніх виборах від КМКС Іван Удуд із своїм зятем побили прикордонника на КПП «Вилок» при спробі виїхати з України, оприлюднив Віталій Глагола.

“Потрапило мені в руки відео інциденту 3-річної давності…

Напад зафіксувала камера спостереження і це видно на 30 секунду відеозапису, який мені вдалось отримати.

Із відео видно, що депутат Іван Удуд разом із своїм зятем Іваном Росохою намагались виїхати з України об‘їхавши чергу у якій чемно стоять інші автомобілі.

Коли вони під‘їхали до прикордонника, то він відмовився відкрити шлагбаум «королю контрабанди Удуду». Після цього чоловіки напали на прикорднника, він упав.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаю, що депутат Удуд у кінці липня на своєму Land Cruiser збив насмерть 19-річного мотоцикліста. Це була його друга смертельна ДТП.

Охоронці кордону днями затримали трактор з цигарками, який належить його сину,” – йдеться у повідомленні.

Дана подія сталася на КПП «Вилок» 17 вересня 2017 року і по цьому факту, була відкрита Кримінальна справа.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Буковині схопили хлопця з повним рюкзаком марихуани - хотів обкурити Румунію.

Також портал Знай.uа писав, що більше тисячі хасидів намагаються прорватися в Україну через Білорусь - Нацгвардія і прикордонники напоготові

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницькому пес Нацгвардії став знаменитим на всю Україну - шукай слід, Рекс