На Волині з раком молочної залози бореться Куценко Тетяна. Їй 36 років, і вона мріє дожити до випускного балу старшої дочки. Медики зробили все залежне від них – провели операцію і більше двох десятків хіміотерапій. Зараз жінка приймає дорогі препарати, які допомагають їй жити далі. Тетяна не склала руки, вона продовжує боротьбу і просить усіх небайдужих людей допомогти їй купити препарати.

Жінка розповіла, що у неї є дві дочки – старшій буде 17 років, а молодшій 10 років. Старша закінчує школу, а мама мріє потрапити на випускний. Однак лікарі дали їй "сумнівний прогноз «і поставили діагноз»4 стадія раку". Про це вона пише на своїй сторінці в Facebook.

Тетяна розповіла, що два роки лікується і намагається вижити – 24 курси хіміотерапії, 8 КТ-досліджень. Їй дали 2 групу інвалідності, але вона чекає закінчення пандемії і карантину, щоб продовжити працювати.

Зараз вона приймає препарат Ібранс, який їй потрібно пити довічно. Він коштує дуже дорого. Вона говорить про те, що збирати гроші на лікування не соромно. Важко втрачати життя, так і не почавши лікування. Жінка також пояснює, що цей препарат вбиває хворі клітини і залишає здорові, що він є безпечним аналогом хіміотерапії, яка пригнічує і вбиває всі органи і системи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Нагадавши, Знай публікував інтерв'ю із завідувачем відділенням кардіоонкогематології обласної дитячої лікарні Михайлом Гнатюком, напередодні Міжнародного дня дітей, хворих на рак.

Також Знай повідомляв, що жінка двічі перемогла рак і розповіла свою історію.

Нещодавно Знай передавав, що маленькій українці потрібна допомога в боротьбі з онкологічним захворюванням.