Улюблениця закарпатців показала, як збирає картоплю, пише Mukachevo.net. Співачка, з Львівської області, яка буває на Закарпатті, а її пісні обожнює багато людей.

Співачка Ірина Федишин на своїй сторінці в інстаграмі похизувалась врожаєм картоплі. Та розповіла, що вміє і на сцені співати і в городі працювати.

Ірина Федишин

Ірина впевнена, що "своє є своє". Тому вже багато років допомагає батькам зі збором врожаю. А ще співачка каже, що картопля, як панацея бо здатна допомогти у лікуванні артритів, варикозу, тиску, підвищеної температури та багато іншого.

Нагадаємо, популярний співак, колишній соліст гурту "Чай вдвоем" Стас Костюшкін буквально до сліз розсмішив шанувальників, опублікувавши дуже кумедне відео, на якому він пародіює американську виконавицю Бейонсе, все це сталося на одному з популярних телешоу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На відео можна помітити, як артист виїжджає на сцену на опудалі коня в короткій шкіряній спідниці і шкіряному бюстгальтері з гривою світлого волосся і жваво танцює, віртуозно потрапляючи в фонограму.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що співак Вадим Олійник розбурхав фантазію фанаток вологим торсом. Нещодавно зірковий красень опублікував у соцмережі пікантне фото, на якому позує з голим торсом і в чорних плавках вночі на пляжі.

Також портал Знай.uа писав, що Бабкін втік з дому в космос на ракеті, прихопивши з собою 5nizza. Сергій Бабкін останнім часом не перестає тішити своїх фанатів веселими, легкими танцювальними піснями.

Також портал Знай.uа писав, що маленький українець увірвався до Книги рекордів неймовірними здібностями: "Десять музичних інструментів"