Водій вантажівки "ПБС" вирішив помити авто прямо у річці на Рахівщині. Дії водія зняв сьогодні у селі Великий Бичків, що на Рахівщині кореспондент Mukachevo.net.

Так, водій вантажівки, яка належить компанії ПБС, що займається будівництвом доріг, вирішив не лише набрати води у місцевій річці Шопурка, а й трохи помити автівку.

Зауважимо, що одразу на березі річки, яка впадає у Тису, встановлені знаки про заборону. Не дивлячись на їх якість, все одно можна зрозуміти, що мити вантажівку у річці заборонено.

Нагадаємо, у Дніпрі в маршрутці 87-Б стався незрозумілий інцидент. Як стало відомо, конфлікт стався в маршрутці 87-б № машини 1060. За словами свідків інциденту, водій грубо хамив.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Інцидент стався, коли сів дідусь похилого віку на місце прямо за водієм і показав посвідчення. На що водій став грубо вимагати пересісти від нього, бо пенсіонер без маски.

Після нього зайшло людини 4 - без масок, до них претензій не виникло. Багато стоячих в салоні! Що за вибірковість така? Прийміть заходи!", - написав у повідомленні анонім.