Стало відомо про те, що в Мукачеві побили місцеву зоозахисницю.

Таким чином, повідомляється, що в суботу ввечері, 12 вересня, на одній з вулиць міста Мукачево стався конфлікт між двома жінками. Під час сварки постраждала місцева зоозахисниця. Жертва нападу розповіла про цю ситуацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

В Мукачево напали на зоозащитницу, фото: соціальні мережі

Дівчина пише, що з нею таке сталося вперше. Неадекватна жінка почала дзвонити з чужого номера і погрожувати. Вимагала негайно видалити пост в соціальній мережі, інакше " додому живий не дійдеш, я тобі руки переламаю».

В Мукачево напали на зоозащитницу, фото: соціальні мережі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Від слів вона вирішила перейти до дій, і приїхала до Ольги під будинок. У машині неадекватна жінка була зі своїм хлопцем, і в грубій формі вони змушували її сісти в машину. Жертва просто розвернулася і пішла.

Потім надійшов ще один телефонний дзвінок з проханням вийти. Почувши відмову, неадекватна жінка прийшла під квартиру, і почала намагатися відкрити двері.

"Я дзвоню дружині і прошу прийти. І відкриваю їй двері. Вона заходить, діалог на підвищених тонах. Приходить Женя. Вона починає виганяти його з моєї квартири, Я вступаюся і кажу, що він нікуди не піде. Потім вона трохи заспокоїлася і каже, давай вийдемо без зайвих вух і нормально поговоримо. Ми вийшли. Довго говорили, головна її претензії в тому, що я назвала її "кінчена". Вона кілька хвилин пояснювала те, що я не маю права її обзивати, я взагалі не зрозуміла кому я дорогу перейшла і що, у мене тепер великі проблеми. Потім мені все ж вдалося повернути діалог до суті конфлікту. Після чого вона запропонувала мені піти до машини, де була кішка, вона хотіла мені показати Мішель, через яку і почався конфлікт. Довести, що вона бачить. Я погодилася, ми пішли до машини. Вона сідає на переднє пасажирське сидіння і починає далі погрожувати". - пише зоозахисниця.

В результаті жінка з усієї сили вдарила Ольгу, і почала тягати її за волосся відбираючи при цьому телефон.

Вибратися з машини вдалося разом з телефоном, і відразу ж на місце був викликаний наряд співробітників правоохоронних органів.

Нагадаємо, що самотній дідусь викликав копів заради їжі: "грошей немає, я голодний"

Як повідомляв портал Знай.ІА, дніпрян заколювали наркотиками до смерті в психлікарні за "бунт" проти Сталіна: "Центр каральної медицини"

Також портал Знай.ІА писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"