Мешканець Одеської області приїхав відпочивати в с. Шаян Хустського району. Зранку вчора, 10 вересня пішов до лісу по гриби та зник. Про це повідомило У ДСНС України в Закарпатській області.

Зараз до пошуків залучені рятувальники, поки що нічого не відомо, чоловіка ще не знайшли. Для пошуків залучено гірське пошуково-рятувальне відділення м. Іршава.

Стало відомо що чоловік мешканець Одеської області, Овідіопольського району, с. Лиманка, 1956 року народження. Пошуки тривають.

Нагадаємо, 6 вересня, до спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення. Під час сходження з г. Говерла Яремчанської міської ради по «зеленому маршруту» групи туристів, в кількості 4 осіб, жителька м. Чернівці травмувала нижню кінцівку та потребує допомоги рятувальників по транспортуванню.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт були направлені рятувальники ур. Заросляк пошуково-рятувального відділення Ворохта, які прибули до потерпілої, оглянули та надали першу домедичну допомогу. Після цього на ношах потерпілу транспортували до навчально-спортивної бази "Заросляк", де передали потерпілу працівникам швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав, що у Харкові розшукують чоловіка в чорній футболці і окулярах - пішов вранці на роботу і зник.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Хмельницькому пес Нацгвардії став знаменитим на всю Україну - шукай слід, Рекс.

Також портал Знай.uа писав, що експерти розповіли, як фото допомагають стежити за вами.