Погрози розправою та постійний нічний галас. Життя мешканців будинків по вулиці Маргітича перетворилось на суцільний жах. А все через жінку, яка на думку сусідів, страждає на психічні розлади.

Вже три роки люди оббивають пороги поліції та державних установ, але все безрезультатно. Про це інформує "Перший Кабельний".

Сусіди прокидаються вночі від криків та галасу, вони давно забули, що таке, спати спокійно. Люди переконані, що у їх сусідки проблеми із психічним здоров'ям.

"Це наскільки потрібно гупати чи кувалдою, чи молотом, щоб треба було проснутися в дві години. Я прокидаюсь о дві години ночі і до ранку вже ніч пропала. Просто сил немає.", розповідає сусідка.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Вона вночі теж сильно кричить. Бере якусь железяку, б'е так, що в неї вже мабудь квартира зовсім розбита. Нецензурною лексикою розмовляє. Говорить про агентів, які до неї приходять по радіохвилям.", - каже друга сусідка.

До пандемії коронавірусу жінка була дуже активна у соціальних мережах и часто скаржилася. Головними героями більшості її постів стала родина, що проживає поверхом вище. Саме у їх квартирі, на думку жінки, стоїть та сама апаратура, яка негативно впливає на неї.

Неповнолітня дитина, є також причиною, через яку люди готові стукати у всі двері та кричати про допомогу. Раніше привітна та комунікабельна дитина, тепер спілкується тільки з мамою та виходить гуляти вночі. Вже три роки дитина не спілкується з іншими.

Сусіди впевнені, що дитині загрожує небезпека. Адже жінка погрожує не тільки сусідам, а погрожувала розправитись і з своєю власною дитиною. Кричала якось, що викине дитину з балкона. Тоді сусіди викликали різні служби: поліцію, соцслужби, лікаря.

Також жінка напала на сусіда. Кричала і металевою трубою ударила його. Дівчинка при цьому допомогала матері.

Така агресивна поведінка, це наслідок складних психо-емоційних порушень. Через параною та галюцінації, такі люди можуть нести пряму загрозу.

"Ніхто не може передбачити розвиток цієї хвороби. Якщо не лікувати, хвороба прогресує.", - зазначає психолог.

Ставши заручниками цієї ситуації, потерпають і сусіди, і дитина. Примусово лікувати можна тільки за рішенням суду, а той присудив жінці тільки пару штрафів.

Нагадаємо, що самотній дідусь викликав копів заради їжі: "Грошей немає, я голодний"

Як повідомляв портал Знай.uа, дніпрян заколювали наркотиками до смерті в психлікарніці за "бунт" проти Сталіна: "Центр каральної медицини"

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"