Згідно інформації громадського правозахисника Віталія Грегора з правоохоронних органів, новим очільником обласної прокуратури має стати 31-річний харків'янин, перший заступник прокурора Запорізької області - начальник управління нагляду у кримінальному провадженні Дмитро Казак. Про це пише Закарпаття онлайн.

Відповідно до опублікованих рішень Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів та Вищої ради правосуддя. 31 жовтня 2018 року даний прокурор притягувався до дисциплінарної відповідальності за невиконання вимог законодавства щодо контролю за якістю здійснення процесуального керівництва на стадії досудового розслідування.

Про саму кримінальну справу і небажання розслідувати тіньовий бізнес, за яку і отримав догану прокурор Д.Казак, детальніше йдеться в публікації спеціалізованого видання "Закон і Бізнес".

Згідно зі світлинами, опублікованими в Інстаграмі дружиною Д.Казака, вона відвідувала окупований Крим в 2019 році.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

фото zakarpattya.net.ua

Д.Казак, за одними даними, народився в Криму, за іншими - в Узбекистані. Його батько родом з Росії, наразі проживає в Криму.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Зеленський їде на Закарпаття з ревізією, в планах - машини і крапельниці

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті туристична Мекка повстане з руїн - у легендарний Невицький замок закопають мільйони

Також портал «Знай.uа» писав, що Перлину Закарпаття річку Тису показали з висоти - друга Амазонка, дух захоплює