На Закарпатті затримали нелегального мігранта з Афганістану, який хотів переплисти Тису. Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

“Прикордонники відділення „Грушово“ Мукачівського загону затримали нелегального мігранта на околиці Тересви учора ввечері. Наряд помітив незнайомця під час патрулювання річкової ділянки українсько-румунського кордону. Аби незаконно дістатися сусідньої Румунії чоловік збирався переплисти Тису”, — йдеться в ДПСУ.

Зазначається, що жодних документів порушник при собі не мав. Чоловік прикордонникам повідомив, що є громадянином Афганістану, наразі цю інформацію перевіряють.

“Нелегального мандрівника військовослужбовці затримали. Для складання протоколу про адмінправопорушення та проведення фільтраційних заходів, чоловіка доставили в прикордонний підрозділ. Правову оцінку діям іноземця дасть суд”, — додали в повідомленні.

Нагадаємо, на Закарпатті за 500 метрів від українського кордону прикордонники помітили підозрілий трактор з причепом. Водія попросили зупинитися, проте він почав їхати ще швидше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Стражам кордону довелося наздоганяти тракториста. Він зупинився тільки коли прикордонники зробили три попереджувальні постріли в бік транспортного засобу.

Під час огляду транспортного засобу стало зрозуміло чому «шумахер» тікав, адже в причепі прикордонники виявили більше 40 ящиків сигарет та саморобні дерев’яні перекидні містки, за допомогою яких правопорушники планували подолати контрольно-слідову смугу.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Українець поїхав на заробітки до Польщі і перетворився на раба: "Нелюдські приниження і грошей кіт наплакав"

Також портал «Знай.uа» писав, що Польща змінила правила проходження карантину для українських заробітчан

Також портал «Знай.uа» писав, що Українцям показали дерибан митниці міністром Марченком та дружками Януковича