На Закарпатті стався інцидент, який змушує задуматися в адекватності людей. На території курортного центру Воєводино в селі Тур'я Пасіка Перечинського району Закарпатської області.

12-річна дівчинка їхала на велосипеді по доріжці, дитина їхала з телефоном в руці. Вона врізалася в попереду йде сім'ю. Після цього, глава сімейства схопив велосипед і викинув його на кілька метрів. При цьому дитина впала на асфальт. Замість того, щоб допомогти піднятися і запитати, що сталося, поговорити, чоловік схопив телефон дівчинки і розбив об асфальт, а потім викинув у найближчу споруду.

В результаті зіткнення один з дітей впав на доріжку, а чоловіка відштовхнуло на узбіччя. Батько штовхнув впала велосипедистку ногою, а потім вдарив по голові.

На Закарпатті чоловік жорстоко побив 12 річну дівчинку! Яка мала необережність в'їхати у нього та його сім'ю на велосипеді! Дитина зараз лежить із закритою черепно-мозковою травмою і струсом головного мозку. В дитини дуже сильні головні болі, рвота. Головне – дуже великий страх, дитина закрилась”, – розповідає мати потерпілої дівчинки. Побиття на 4:54

Geplaatst door ЗупиниЛося op Zaterdag 1 augustus 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чоловік відкинув велосипед, наніс удар долонею дівчинці і викинув її мобільний телефон. Мама дівчинки звернулася в поліцію. На місці викликали швидку допомогу. Зараз дівчинка в лікарні",-сказала прес-секретар поліції Закарпаття Ганна Дан.

Мама дівчинки любов розповіла, що дитина лежить в лікарні зі струсом мозку, її нудить і рве, паморочиться голова. Жінка звинувачує чоловіка, що вдарив, в нанесенні тілесних ушкоджень.

У поліції відкрили кримінальну справу і призначили ряд експертиз, які допоможуть з'ясувати, що сталося насправді і хто винен.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі чоловік обікрав сироту. Він вирвав у хлопчика телефон і кинувся бігти. Дитина звернулася за допомогою до старших вихованців і вихователів, завдяки їм вдалося зловити грабіжника.

Також Знай повідомляв, що у Борисові невідомий викрав п'ятирічну дитину на заправці. Таким чином, повідомляється, що всього через кілька годин дитину вдалося все ж знайти, а зловмисника затримати. На даний момент з ним працюють співробітники правоохоронних органів.

Нещодавно Знай передавав, що маленьку дівчинку знайшли в сміттєпроводі і удочерили.