У четвер, 3 вересня, у Виноградові (Закарпатська область) чоловік виявив небезпечну знахідку у дворі власного будинку. Під час земельних робіт українець випадково знайшов щось, схоже на вибуховий пристрій.

Як повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, рятувальники, які приїхали на місце НП, впізнали в пристрої 50-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Завдяки обережній поведінці власника ділянки," подарунок " війни вдалося акуратно витягти, і в результаті всі залишилися цілі і неушкоджені.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У ДСНС закликали українців бути гранично акуратними у разі виявлення незнайомих предметів. Якщо знахідка викликає підозри і схожа на боєприпас - ні в якому разі не чіпати її, і відразу зателефонувати в місцеві органи влади або в Службу порятунку "101".

Нещодавно у Хмельницькій області піротехніки знищили авіабомбу часів Другої Світової війни, повідомлять ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

27 серпня о 16:20 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили авіабомбу ФАБ-250 часів Другої Світової війни.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Під Хмельницьким молодий хлопець вистрілив собі в голову, щоб похвалитися перед друзями

Також портал "Знай.uа" писав, що На голову дніпрянина обвалився будинок, рятувальники дивом дістали бідолаху: "Живий!"

Також "Знай.uа" писав, що Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "Дитина зникла!"