Нещодавно на телеканалі СТБ стартував новий сезон кулінарного шоу "Мастер Шеф". Оцінювати кулінарні шедеври будуть незмінні судді – Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Цього разу участь у шоу беруть не професіонали, а аматори. Нещодавно стало відомо про участь в кулінарному шоу ще одного мешканця Закарпаття. Цього разу у шоу взяла участь 23-річна закарпатка Яна Балог.

23-річна закарпатка Яна Балог

Відомо, що дівчина нещодавно отримала диплом лікаря, але наразі своє життя мріє пов’язати не з медициною, а з кулінарією. Тому й прийшла на "Мастер Шеф".

Яна здивувала суддів десертом – штрейзель з фісташкою та базиліком .

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

штрейзель з фісташкою та базиліком

Не обійшлось без критики та "допиту", але Яна Балог отримала три "Так" і зуміла пройти в наступний етап кулінарного шоу "Мастер Шеф". Надалі Яна хоче готувати смачні і ще й корисні страви.

Як закарпатка справилася з першим випробуванням дивіться у випуску програми із 2:49:31.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Вагітна Тарабарова з сином вперше спекли яблучну шарлотку: "Не знаю, хто щасливіший..." Українська співачка Світлана Тарабарова, яка почала кар'єру з 2008 року, коли стала учасницею "Фабрики зірок", показала, як із сином готували яблучну шарлотку вперше.

Також портал «Знай.uа» писав, що Рецепт найніжнішого маринованого сала без оцту, добавки попросять все

Також портал «Знай.uа» писав, що Медове варення з яблук: цей рецепт будуть просити усі гості