Світлини вандалізму оприлюднили у Телеграм каналі "Безпечне місто Мукачево".

Як зазначається у зверненні очевидця, двоє малолітніх дітей ламали зупинку, що розташована по вулиці Івана Франка в Мукачеві, ходили на її даху.

Автор фото зазначив, що діти псують зупинку, тому попросив правоохоронців відреагувати на випадок. Наразі не відомо, що саме пошкодили малолітні діти, але згідно світлин, ця зупинка вже не одноразово попадала під руку вандалам.

Нагадаємо, у Києві Підлітки тероризують мешканців району. В Дарницькому районі діти, на вигляд років 14-ти, кидають під ноги літніх людей і мам з дітьми петарди, після чого тікають на велосипедах.

При цьому, коли хлопцям роблять зауваження, один з них прикривається впливовим батьком. Він каже: "Мій тато СБУшник, ти мені нічого не зробиш".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Дніпрі діти влаштували небезпечну розвагу посеред дороги: "Лягай під машину - чи слабо?" У Дніпрі група підлітків придумала собі вельми дивні і небезпечні розваги - вони групою лежали прямо на дорозі, де їздили автомобілі.

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Дніпром психи начинили дитячий майданчик битим склом і облили соляркою - занадто шумлять, бісить У Кривому Розі невідомі навмисно псують дитячий майданчик, щоб діти там більше не грали.

Також портал «Знай.uа» писав, що Харків'яни "віддячили" Кернеса за парк Перемоги - загаджені фонтани і гори сміття Харківська мерія поскаржилася на відпочиваючих, які розгромили реконструйований парк Перемоги на Салтівці.