У Києві, на Майдані Незалежності, чоловік впіймав на місці злочинуі фізично покарав закарпатських циганок, які вкрали гаманець у жінки з трьома дітьми. Відео з місця події в соціальній мережі Фейсбук опублікував Слава Масонський.

З коментарів до цього посту стало відомо, що чоловік, який покарав циганок за крадіжку, є ветеран АТО і, як видно зі світлини, колишній військовослужбовець полку "Азов" Макс Ярош.

Близько року тому на залізничному вокзалі Києва він також заступився за поліцейського, на якого напали цигани.

Злодії циганської народності почуваються у столиці України абсолютно безкарно. Вони говрорять, що за це їх затримували не раз, але жодного разу не притягли до відповідальності. Як стверджують активісти, злочинці завжди відкуповуються у корумпованої столичної поліції.

Обережно, на відео - ненормативна лексика:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Жесть! Самосуд над цuг@H@mu

Geplaatst door Вячеслав Маковийчак op Woensdag 2 september 2020
\

Нагадаємо, в столиці серйозно взялися за ромів. У вівторок, першого вересня, на київському вокзалі поліція почала працювати з людьми ромської національності.

Цілий день хлопці проводили профілактику і затримання за крадіжки на території Київського вокзалу. Всього за один день було відправлено у відділення більше тридцяти громадян.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Хмельницькому спритний злодій залишив патрульних " без очей"

Також портал «Знай.uа» писав, що Тернополянка зважилася на ганебний вчинок заради губної помади

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Дніпром спритна злодійка перетворила друга на жебрака одним кліком