Люди знімають і виставляють в онлайн-мережі зірок лісу. Вони не бояться людей і охочі до селфі у найрізніших позах, у тому числі, й до гори дригом. Повыдомляє Голос Карпат.

фото goloskarpat.info

Білкам, дають імена та пригощають смачненьким, залишаючи під деревом ті чи інші смаколики.

Зазвичай, мешканців лісу приваблюють обійстя, поряд із якими є багато ліщини і плодових дерев. Таке місце і є справжнім раєм для білок.

Найчастіше білки, за словами очевидців, господарюють біля обійсть, коли щойно розвиднілось та під вечір, коли у саду – найтихіше. Лісові гості не лише смакують плодами ліщини й волоських горіхів. А полюбляють і спортивні змагання, висячи догори дригом на гіллячах. Ти ба, розвіюють калорії для фотосесій, тим самим не залишаючи по за увагою акробатичних представлень перед цікавою публікою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Мабуть ще одним приводом, аби укотре популяризувати зелений туризм на Закарпатті із неймовірною казкою чи не у кожнім обійсті «глибинки» є неймовірні «шоу природи» за участю білок.

На Закарпатській Іршавщині є й однойменне село, звідки родом Іван Сила – Кроттон Фірцак. За однією із легенд, село охрестили на честь білок, що у минулім радо плигали по деревах у центрі масової торгівлі на території нинішнього села.

Не менш цікавим є і народження базару в Ужгороді «Білочка». Адже раніше, за словами старших людей, на місці базару мешкала і дійсно білка, що полюбляла вертітись у колесі.

фото goloskarpat.info

Білки є популярними істотами у регіоні і викликають чимало цікавих симпатій із боку людей, а особливо – малечі, які те і роблять, що весь день спостерігають за ласунами горішків. Цих білок вдалося відзняти в одному із садів на Перечинщині.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Клишоногий господар лісу навчив людей любити життя: "Побігли, як востаннє..."

Також портал «Знай.uа» писав, що Кличко напередодні виборів роздає кавуни у зоопарку, кияни лягли від сміху - "Бегемоти вже голосують?"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Львовом оселилися ведмеді, визволені із "зоопарку смерті" - просять риби і меду