У Мукачеві 2 вересня зранку по вулиці Ужгородська сталась дорожньо-транспортна пригода. Водієві автомобілю ВАЗ стало погано під час руху. Через це авто в'їхало в огорожу будинку. Повідомляє uzhgorod.net.ua.

На місце прибули інспектори групи швидкого реагування Управління муніципальної інспекції Мукачево. Вони надали первинну медичну допомогу до приїзду "швидкої".

Однак, згодом стало відомо, що чоловік, на жаль, помер. Уполіції підтвердили 0312 цю інформацію, зазначивши, що загиблий житель села Клячаново, 1969 р.н.

фото uzhgorod.net.ua

фото uzhgorod.net.ua

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Києвом арматура випала з вантажівки і проткнула легковик з людьми, очевидці посивіли: "Як у фільмі жахів" На Бишівській трасі, біля повороту в село Горбовичі сталася ДТП, яка більше нагадує сцену з фільму жахів — легковий автомобіль проткнула арматура, яка вилетіла з попереду їдучої вантажівки. За кермом автомобіля перебувала жінка, яка отримала травми в результаті ДТП.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що У Києві псих на Hyundai влетів у Mcdonald's і зніс двох жінок за столиком разом з бургерами В столиці водій транспортного засобу Hyundai на швидкості влетів у Mcdonald's. На Троєщині під час розмови з касиром водій Hyundai Sonata натиснув на педаль газу і на швидкості влетів у клумбу.

Також портал «Знай.uа» писав, що В Україні подорожчає проїзд та зникнуть маршрутки через реформу Кабміну Мініфраструктури оприлюднило законопроект, який передбачає серйозні реформи на українському ринку пасажирських перевезень.