Твоя поліція тебе береже. На Закарпатті копи допомагають водіям впоратися зі спекою, пригощаючи їх пляшкою холодної води. Про це повідомляється в Телеграм-каналі "Україна в шоці".

Поліція зупиняє водіїв і пропонує попити холодної водички. Попереджають про спеку, яка може стати причиною ДТП і роздають пляшки з водою.

Більшість людей погано переносять спеку. Як тільки температура повітря піднімається вище 25-27 градусів, це стає небезпечним, особливо для водіїв. Втрачається концентрація і можливі сумні наслідки для учасників дорожнього руху.

"Розморило" - говоримо ми про людину, яка від спеки стає сонною і повільною. Навіть ті водії, хто їде в кондиціонованому салоні, відчувають додаткові труднощі.

Тому запропонована вода завжди до речі, навіть для тих водіїв, хто не полінувався і взяв з собою в дорогу пляшечку води.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, у Києві збираються поставити нові бюветні комплекси. Крім цього, в столиці обладнають нову артезіанську свердловину. На бульварі Перова, 40 облаштують новий бюветний комплекс, як повідомив директори спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд» Світлана Козловська.

У Дніпровському районі з'явиться новий бювет. Його будівництво завершать до кінця вересня. До кінця року плануємо побудувати новий бюветний комплекс і в Голосіївському районі - на Голосіївському проспекті, 5-15 — зазначила Козловська.

Крім того, вона зазначила, сто для відновлення роботи непрацюючого бювету, буде облаштована артезіанська свердловина малої продуктивності в Оболонському районі міста.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Києві синій водій протаранив тонни кавунів - літри фруктової "крові" на дорозі

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Львовом некерований Volkswagen злетів з дороги, очевидці ахнули: "Троє дітей в машині!"

Також портал "Знай.ua" писав, що У Харкові чорт за кермом зніс пенсіонерку на переході, очевидці посивіли: "Навіть не пригальмував!"