Іршавський центральний ринок розташований поруч з автобусною станцією та вузькоколійною залізницею. На жаль, місцеві жителі обурені порядком, який панує там.

На адресу редакції Irshava news надійшли фото Іршавського центрального ринку від читачів. Від побаченого виникає шок.

Нажаль така картина майже на всій території ринку та територї вузькоколійки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо про те, що в Запоріжжі в річці Дніпро з'явилася дивна, величезна пляма білого кольору. Звідки воно там взялося-невідомо.

Місцева влада у зв'язку з цим вирішила заборонити жителям міста купатися на пляжах. Знаходиться зараз це біла пляма в районі Правобережного пляжу.

У суботу, 29 серпня у Запорізькій міській раді відбулося термінове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У мерії кажуть, що пляма дуже дивної форми, і абсолютно невідомо, що ж в ньому міститься. Виглядає все це як масляниста біла піна. Міська влада задіяла всі міські служби і звернулася до них з проханням дати рекомендації щодо вирішення даного питання. Мобільна еколабораторія взяла проби плями, щоб з'ясувати його хімічний склад і походження.

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті з "сміттєвої" річки виловили холодильник - "Плив до Європи"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Києві бидло-маршрутника спіймали на ганебному занятті за кермом - за таке б'ють по руках