Стало відомо про те, що на Закарпатті молодий чоловік напав на бабусю з ножем посеред глухої ночі.

Таким чином, повідомляється, що в ніч на 27 серпня, в селі Білки, що в Іршавському районі Закарпатської області, 30-річний невідомий напав не пенсіонерку з ножем. Злочинець був затриманий.

Таким чином, повідомляється, що не так давно він повернувся з заробітків, і по дорозі додому зайшов в хату до жінки, де і скоїв даний злочин.

По гарячих слідах чоловіка затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання. Затриманому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбійний напад.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тепер йому загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до семи років. До слова, його на даний момент перевіряють на причетність до інших злочинів, які сталися в районі.

Нагадаємо, що в Києві розшукується чоловік, який скоїв напад на молоду жінку в ліфті. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у Facebook.

Зазначається, що напад стався за адресою вулиця Жилянська, 118, у Шевченківському районі столиці, приблизно о 18:00 у понеділок, 24 серпня.

На опублікованих кадрах - дівчина і чоловік стоять в під'їзді в очікуванні ліфта. До них приєднується ще один чоловік, і всі разом вони заходять в ліфт.

Дивом жінці вдалося втекти від кривдника, вона в шоковому стані і вже встигла написати заяву в поліцію.

Нагадаємо, що у Дніпрі на дитину напав невідомий і забрав мобільний телефон і гроші.

Як повідомляв портал Знай.ІА,чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером.

Також Знай.ІА писав, що поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.