Депутат селищної ради в смт Великий Березний на Закарпатті тримав у заручниках іноземну сім'ю з чотирьох осіб. Він відібравши у сім'ї 7000 доларів США, документи, одяг і мобільні телефони.

"Щоб громадяни не звернулися в поліцію після розбійного нападу, їх силою відвезли в підвальне приміщення і утримували проти їх волі. Серед заручників були і двоє малолітніх дітей", - повідомили в прес-службі МВС України.

Сім'я заручників родом з Таджикистану. Один з бранців розповів, що над ними знущалися, погрожували їм ножем і пістолетом.

Одному з бранців депутата вдалося втекти і звернутися за допомогою до поліцейських. Після чого всі іноземні піддані, із залученням спецназу КОРД, були звільнені.

Організатором угруповання виявився депутат Великоберезнянської селищної ради Богдан Пеняк. Він діяв не поодинці, а з двома подільниками з місцевих жителів. ОЗУ переправляла нелегальних мігрантів через кордон до країн Європейського Союзу: Великоберезнянський район Закарпатської області межує і з Польщею, і зі Словаччиною.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Організатору та двом учасникам повідомили про підозру за ч.2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі) КК України. Санкції за злочини за цими статтями – до 12 років.

Завершено досудове розслідування і два обвинувальні акти, на депутата і на одного з його подільників вже направлені до суду. Відносно третього обвинуваченого зараз йде судовий розгляд справи по суті.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Мукачеві в покинутому будинку оселилася жінка з 4 дітьми, очевидці зойкнули - виснажені малюки сплять на підлозі

Також портал "Знай.ua" писав, що Львів'янин спробував проскочити через кордон з 500 літрами віскі - вистачить заспівати всю Україну

Також портал "Знай.ua" писав, що На Закарпатті спіймали переляканого нелегала - втік лісами до Європи